30.3.19

DIY Easter carrots


Λοιπόν, τι νέα;
Εγώ έχω πολλές δουλειές, ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και ο 17χρονος εαυτός μου βρίσκει συνέχεια άλλα πράγματα να κάνω, οτιδήποτε εκτός από αυτά που πραγματικά πρέπει να γίνουν! Το ίδιο άλλωστε έκανα και τότε στις πανελλήνιες: χασομερούσα με το ένα και με το άλλο και τα άφηνα όλα την τελευταία στιγμή!Αλλά μαντέψτε ήταν μια μέθοδος που απέδιδε σε μένα.
Anyway το καλό που βγήκε από όλη αυτή την άρνηση να στρωθώ στις δουλειές που πρέπει να γίνουν, είναι ένα ωραιότατο πασχαλινό post DIY!


Τα καρότα αυτά πέσαν στο μάτι μου ενώ χασομερούσα στο αγαπημένο μου Instagram! Τα υλικά υπήρχαν (αν και για τα φύλλα των καρότων δεν έβρισκα τίποτα άλλο εκτός από πράσινη βελουτέ κορδέλα, απομεινάρι των Χριστουγέννων) οπότε έπιασα κατευθείαν δουλειά!

Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι:

  • Πράσινη κορδέλα για τα φύλλα (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ψεύτικα φύλλα, πράσινο σπάγκο ή ό,τι άλλο σας αρέσει)
  • Χαρτί περιτυλίγματος (και με εφημερίδα γίνεται καλή δουλειά)
  • Σπάγκο σε διάφορα πάχη
  • Κόλλα ντεκουπάζ
  • Χρώματα ζωγραφικής, σε περίπτωση που θέλετε να τα βάψετε

Η διαδικάσία ήταν πολύ απλή και γρήγορη
Έδεσα κομμάτια από την πράσινη κορδέλα στον σπάγκο και τύλιξα το χαρτί περιτυλίγματος γύρω του δίνοντας του το σχήμα καρότου. Έπειτα άρχισα να τυλίγω τον σπάγκο γύρω άπο το χάρτινο καρότο αφού προηγουμένως έβαλα μια στρώση κόλλας. Μετά άφησα τα καρότα να στεγνώσουν πολύ καλά!





,



Και μετά τέθηκε το μεγάλο ερώτημα στα stories του Instagram: να τα βάψω πορτοκάλί ή να τα αφήσω στο φυσικό χρώμα του σπάγκου;
Η συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε να τα αφήσω στο φυσικό χρώμα. Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα έτσι και δεν ήθελαν και επιπλέον δουλεία!
Ο 17χρονος όμως εαυτός μου αντέδρασε! Έγινα ο γραφικός, σπαστικός άνθρωπος που θέτει ένα ερώτημα και τελικά πάει και κάνει το δικό του (τότε γιατί ρωτάς ρε άνθρωπε;) και τα έβαψα!
Σε γήινους τόνους του πορτοκαλί που μου βγήκαν στα κουτουρού ανακατεύοντας χρώματα.
Θεωρώ ότι τελικά βγήκαν πολύ όμορφα και βαμμένα...








































Πως σας αρέσουν τελικά βαμμένα ή στο φυσικό χρώμα του σπάγκου;



ΥΓ 1. Έχετε καταλάβει να φανταστώ ότι δεν είμαι 17 (μόνο στην αντίδραστικότητα ίσως :)))
ΥΓ.2 Post δεν είχα σκοπό να κάνω, αλλά μου έφερε ο άντρας μου αυτές τις υπέροχες τουλίπες που έδεσαν τέλεια χρωματικά και δεν ήθελα να πάει χαμένη η ευκαιρία για ένα όμορφο post! Αγάπη σ'ευχαριστώ που παρόλο τον φόρτο σου πάντα με σκέφτεσαι όταν βλέπεις τουλίπες και δεν με αφήνεις ποτέ παραπονεμένη!

Καλό Πάσχα φίλοι μου!

6 σχόλια:

  1. Αν και είμαι από αυτούς που ψήφισα να μείνουν στο φυσικό τους, ομολογώ ότι είναι πανέμορφα και βαμμένα! Ούτε που θα το φανταζόμουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αλλοι μου το ειπαν αυτό! Ή αλήθεια ειναι ότι με το πορτοκαλί το μυαλό ολων παει σε κατι πολύ πιο έντονο, χτυπητό ;) Το έφερα σε πιο γήινες αποχρώσεις :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο DIY και ξεφεύγει εντελώς από τα συνηθισμένα πασχαλιάτικα... αβγά, κουνέλια, πουλάκια! Well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα δύο μου αρέσουν .
    Τώρα σκέφτηκα τί θα κάνω τον εσωτερικό κόνο από τις κλωστές .
    Φανταστικά καρότα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Τέλεια θα γίνουν με τον εσωτερικό κωνο απο τις κλωστες! Καλή επιτυχία :)))

      Διαγραφή

Thank you for reading