1.7.19

Τwo!!! American retro party





Αυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει και τίτλο "το ποστ που άργησε ένα χρόνο" καθώς κοντεύουμε στα τρία γενέθλια του μικρού μας. Στο μεταξύ μας πρόλαβε μια εγκυμοσύνη, μια γέννα και η ζωή με δύο μικρά, ένα εκ των οποίων είναι μέσα στην τρέλα!
Ο μικρός λοιπόν έγινε ο μεγάλος αδερφός και αυτή είναι μια αναδρομή στα δεύτερα γενέθλια του που η ζωή μας ήταν τελείως διαφορετική...
Το πάρτυ γενεθλίων του  ήταν επηρεασμένο από ρετρό αμερικάνικο στυλ...



Η ιδέα γενήθηκε όταν είδα τον κουβά με το ποπ κορν στον κινηματογράφο κάποια στιγμή τον χειμώνα (ναι ναι crazy lady). Πήρα λοιπόν τον μεγάλο κουβά και τον κράτησα για να τον χρησιμοποιήσω σε πάρτυ.
Γαλάζιο, λευκό και φυσικά κόκκινο τα χρώματα του θέματος οπότε ήταν εύκολο να βρώ ποτήρια,πιάτα χαρτοπετσέτες, καλαμάκια.
Το αγαπημένο μου διακοσμητικό επάνω στο τραπέζι ήταν το μηχάνημα με τις στρόγγυλες τσιχλόφουσκες (gumball machine) το οποίο έδινε μια ρετρό διάθεση!
 Τραπεζομάντηλα με αστεράκια, ριγέ ποτήρια και κουπάκια για παγωτό (τα οποία γέμισα με πατατάκια και γαριδάκια) για να σπάσω την μονοχρωμία και βουαλά...







Στα φαγώσιμα τώρα!
Ντόνατς με γαλάζιο γλάσσο και σπιτικές μπάρες μπισκότου με κομματάκια σοκολάτας!
Λεμονάδα για τα παιδιά και αναψυκτικά για τους μεγάλους...






Ζαχαρωτά coca cola που ταίριαζαν γάντι με το θέμα...


Ποπ κόρν φυσικά...



Η Πίτσα, τα μίνι χάμπουργκερ, τα σαντουιτσάκια και τα λουκανοπιτάκια με ζύμη κουρού ήταν σπιτικά! 


Και φέτος είχαμε και αυτή την υπέροχη τούρτα...




Στο δεύτερο πάρτυ που έκανα για τον μικρό μας, όπως και στο περσινό, δεν ήμουν και πολύ οργανωμένη! Δεν μπορούσα να αποφασίσω που και πως θα στήσω τον μπουφέ και τώρα στις φωτογραφίες βλέπω αλλαγές που θα έπρεπε να κάνω! Μέχρι και τελευταία στιγμή έτρεχα για να πάρω πράματα που τα είχα ξεχάσει (παγάκια για παράδειγμα) και δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω όλα όσα είχα ετοιμάσει, γιατί είχαν αρχίσει να έρχονται οι καλεσμένοι μας!
Όμως η έκφραση του μικρού όταν είδε τον χώρο του πάρτυ και η χαρά του όταν του φέραμε την τούρτα μπροστά του (ουάου τούρτααα!!!) αποζημιώσε και με το παραπάνω την όποια κούραση!!! 


Χαρούμενα γενέθλια μικρό τερατάκι! Να είσαι γερός και ευτυχισμένος!
Υ.Γ. Δεν είμαι καλή στις ευχές :P



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you for reading