26.2.16

My birthday present: Clarisonic mia2


Ok, I'm back! Μετά από πολύ καιρό είπα να επιστρέψω και πάλι στα γνώριμα λημέρια.
Οι τελευταίοι μήνες ήταν λίγο περίεργοι αλλά να που στρώθηκα και πάλι στον υπολογιστή για να μοιραστώ μαζί σας συνταγές, χειροτεχνίες και καινούργιες αγορές. 
Θα ξεκινήσω λοιπόν από μία ακριβούτσικη αγορά που έκανα για τα γενέθλια μου ξέρετε από εκείνες που θέλουμε να κάνουμε αλλά "να δεν είμαι σίγουρη, μήπως να συγκρατηθώ?"


Η κατάσταση λοιπόν είχε ως εξής: ξέρετε στις ταινίες και ειδικά στα καρτούν, που εμφανίζονται ένα αγγελάκι και ενά διαβολάκι στους ώμους κάποιου όταν είναι σε δίλημμα, έτσι? Ε κάπως έτσι ήμουν και εγώ!
Η αλήθεια είναι ότι η επιδερμίδα μου τον τελευταίο καιρό δεν ήταν στα καλύτερα της και μια μέρα που κοιταζόμουν στον καθρέφτη άρχισε η εσωτερική διαμάχη:

Διαβολάκι: Πως είσαι έτσι κακομοίρα, χάλια δέρμα, μαύρα στίγματα, πόροι...ααα τι βλέπω εκεί μικρές ρυτιδούλες κάνουν την εμφάνιση τους, εμ τι περίμενες δεν προσέχεις καθόλου το πρόσωπο σου τεμπέλα! 
Αγγελάκι: Μα βάζω ενυδατική και κρέμα ματιών, έχω πάρει και σκραμπ προσώπου για τα στίγματα και το χρησιμοποιώ σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι είναι το δέρμα μου, δεν έχω σκοπό να τρέχω για καθαρισμούς προσώπου ούτε να αγοράσω πανάκριβες κρέμες που στην ουσία έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τις πιο οικονομικές...
Δ: Ας μη κοροΐδευόμαστε μεταξύ μας, δεν είσαι και πολύ συνεπής στην περιποίηση του προσώπου σου, μέχρι και οι πωλήτριες στα καταστήματα καλλυντικών στην έχουν πει!
Α: Αυτές προσπαθούν να πουλήσουν...εεε θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής θα προσέχω απο δω και πέρα
Δ: Μπα εδώ χρειάζονται δραστικά μέτρα, δε μου λες δεν είχες βάλει στο μάτι ένα γκατζετάκι για καθαρισμό προσώπου?
Α: Τιιιιι? Είναι υπερβολική η τιμή του και δεν ξέρω σίγουρα ότι κάνει δουλειά, ότι θα το χρησιμοποιώ, ότι μου ταιριάζει...
Δ: Θα το χρησιμοποιείς γιατί θα το χρυσοπληρώσεις! Ααα για κοίτα εδώ, εντελώς τυχαία έπεσα πάνω σε κάτι reviews και όλοι λένε τα καλύτερα, να και εδώ εντελώς τυχαία πάλι έπεσα στην σελίδα των sephora και το έχουν σε έκπτωση -35% για λίγες μόνο ώρες...
Α: Δεν μπορώ να πάρω έτσι γρήγορα μια απόφαση θέλω να το σκεφτώ, να το ψάξω και άλλο...
Δ: Μα δεν έχεις πάρει σχεδόν τίποτα τον τελευταίο καιρό, ούτε τα Χριστούγεννα, ούτε στις εκπτώσεις, ούτε στην γιορτή σου! Τσιγκούναααα τι θα τα κάνεις, μασούρια? Πάρε βρε κάτι να φροντίσεις τον εαυτό σου, δες το σαν επένδυση, θα φας πάλι τα λεφτά σου σε χαζομάρες, τόσες και τόσες άχρηστες βλακείες έχεις πάρει, εκεί δεν τα λυπήθηκες τα λεφτουδάκια σου?
Α: Οκ εδώ σαν να έχεις δίκιο 
Δ: Φυσικά και έχω δίκιο, άντε πάρτο να τελειώνουμε, έρχονται και τα γενέθλια σου, να το δώρο σου! Σου έκανα και εγγραφή στο site το έβαλα και στο καλάθι, το ροζάκι σου διάλεξα όμορφο δεν είναι?
Α: Ναι πολύ ωραίο, μα εδώ μου έβαλες και κάτι ακόμα τι είναι πάλι αυτό?
Δ: Ε την κάνεις που την κάνεις την αγορά, πάρε και μια extra κεφαλή κάποια στιγμή θα την χρειαστείς, να αυτή που φαίνεται μαλακή μέχρι να ξεστραβωθείς και να το χρησιμοποιείς σωστά το γκατζετάκι! Α πολύ ωραία έχει και αντικαταβολή και δωρεάν μεταφορικά, άντε τελείωνε...
Α: Η παραγγελία μας ολοκληρώθηκε!        

 Εντάξει το παραδέχομαι, είχα κάποιους ενδοιασμούς αλλά πείστηκα σχετικά εύκολα! Οπότε έκανα την ψιλοενοχική παραγγελία μου και σε λίγες μέρες το καινούργιο μου γκατζετάκι ήταν στα χέρια μου!

Ξεκίνησα με την μαλακή κεφαλή, η οποία υποτίθεται ότι είναι για τα μάτια και για τα χείλη αλλά εγώ την χρησιμοποίησα κανονικά στο πρόσωπο. Το καινούργιο μου παιχνίδι λοιπόν είναι εύκολο στην χρήση, έχει δύο ταχύτητες και είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να σε ειδοποιεί με μια μικρή παύση ότι πρέπει να αλλάξεις περιοχή προσώπου. Συγκεκριμένα προτείνεται 20 δευτερόλεπτα στο μέτωπο, συνεχίζει με άλλα 20 δευτερόλεπτα για την μύτη και το πιγούνι σου και τέλος άλλα 10+10 δευτερόλεπτα για το κάθε μάγουλο. 


Τώρα στο κομμάτι των εντυπώσεων, την δουλειά του την κάνει δεν μπορώ να πω, είχε μεγάλη διαφορά το πόσο πιο καθαρό ένιωθα το πρόσωπο μου από την πρώτη του εφαρμογή, όπως επίσης και στην απορρόφηση της ενυδατικής μου μετά. Για γενικότερη βελτίωση της επιδερμίδας, όπως τα μαύρα στίγματα και οι πόροι, σίγουρα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να σας πω με βεβαιότητα ότι κάνει την δουλειά του αλλά νιώθω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.
Δεν έχω μετανιώσει για αυτή την αγορά αλλά πιστεύω ότι μια κοπέλα με καλή επιδερμίδα μπορεί να να ζήσει και χωρίς αυτό.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει το clarisonic? Ελπίζω σε θετικές εντυπώσεις από κοπέλες που το έχουν πιο πολύ καιρό, μιας και είναι η πιο δαπανηρή μου αγορά για την περιποίηση του προσώπου μου. Εσείς σε ποιό προϊόν περιποίησης έχετε ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι τώρα?




8 σχόλια:

  1. Με 'γεια, με 'γεια!
    Και χρόνια σου πολλά (αν και καθυστερημένα πολύ-τί γαϊδούρα που είμαι!) και καλά και τυχερά και ευτυχισμένα!
    Θα το χαρείς το Clarisonic, είμαι σίγουρη! Να μας πεις και εντυπώσεις μετά από κανα δυο μήνες!
    Φιλιά στο απαστράπτον σου μάγουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ,ευχαριστώ!
      Σε περιμένω για καθυστερημένο κέρασμα!
      Καλά δεν περιμένω και θαύματα αλλά καλούλι φαίνεται μέχρι στιγμής...
      Άντε να τα πούμε και απο κοντά, πολλά φιλιάααα

      Διαγραφή
  2. αυτό πρέπει να κάνει καλή δουλειά , αλλά είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή ε; χρονια σου πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι τσιμπημένη η τιμή του για βουρτσάκι προσώπου και γι'αυτό το καλό που του θέλω να κάνει την δουλειά του,χιχι :)

      Διαγραφή
  3. Εμένα πάντως με έπεισε το διαβολάκι σου! Ναι, ναι έχει τα δίκια του. Το χρειάζομαι κι εγώ αυτό το super γκατζετάκι! Ε, έρχεται και το Πάσχα... Θα σου πω (πολύ φοβάμαι) σύντομα τις εντυπώσεις μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα το άτιμο έχει πειθώ!!!Ε που και που και ενα δωράκι στον εαυτό μας χρειάζεται! Σου εύχομαι αν το πάρεις να το χαρείς και εννοειται περιμένω τις εντυπώσεις σου!

      Διαγραφή

Thank you for reading