19.9.14

cuddling shopping

1. 2. ZARAHOME 3. OYSHO 4. ZARAHOME 5. IKEA

Αν κάτι θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνετε στις μικρές απολαύσεις της ζωής για μένα, είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ! Εκείνα τα κρύα και βροχερά φθινοπωρινά απογεύματα που δεν έχεις τίποτα να κάνεις, βάζεις ότι πιο άνετο και απαλό έχεις και με το ζεστό σου ρόφημα ανά χείρας να κουρνιάζεις στην αγαπημένη σου γωνιά παρέα με ένα καλό βιβλίο ή βλέποντας μία ρομαντική ταινία ή κουστομπολεύοντας με την καλύτερη σου φίλη! 
Εδώ λοιπόν μερικά πραγματάκια που εντόπισα online για όμορφο χουχούλιασμα...  

1. ZARAHOME 2. 3. 4. OYSHO 5. IKEA
Πατήστε επάνω στους αριθμούς της λεζάντας για το link, Enjoy!!!

1. OYSHO 2. IKEA 3. OYSHO 4. PAROUSIASI 5. OYSHO


1. OYSHO 2. ZARAHOME 3. 4. OYSHO 5. IKEA 


1. OYSHO 2. ZARAHOME 3. OYSHO 4. IKEA 5. OYSHO


1. ZARAHOME 2. IKEA 3. ZARAHOME 4. 5. 6. OYSHO


1. 2. OYSHO 3. IKEA 4. OYSHO


1. 2. 3. OYSHO 4. 5. IKEA 



post signature

4 σχόλια:

  1. Πόσο συμφωνώ!! Είμαι ακριβώς σε ίδια φάση όταν αρχίζει λίγο το κρύο! Την πιο χουχουλιαστή μου πιτζάμα, την ζεστή και φουντωτή μου ρόμπα, τα κλειστά μου παντοφλάκια και μια κούπα με ζεστό ρόφημα! Λατρεύω oysho! Επίσης θα στο πω να γελάσεις! Διάβασα γρήγορα τον τίτλο και κατάλαβα clubbing shopping, κι αν και δεν είναι το στυλ σου, λέω οκ λογικά φορεματάκια θα έχει και μετά βλέπω χουχουλοκατάσταση και λέω "whaaat?" και στη συνέχεια κατάλαβα! Χαχαχα, ότι να 'ναι! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, να σαι καλά με έκανες και γέλασα : ) Άσε όντως δεν ειμαι καθόλου μα καθόλου του clubbing μονο του cuddling : P Τα oysho και γω τα λατρεύω, έχουν τέλεια πραγματάκια για χουχουλοκατασταση ; )

      Διαγραφή

Thank you for reading