9.5.14

wardrobe basics: All time classics

wardrobe basics
Υπάρχουν ρούχα τα οποία τα θεωρούμε κλασσικές αξίες στο χρόνο! Για μένα είναι κομμάτια τα οποία από μόνα τους σε βγάζουν στυλιστικά ασπροπρόσωπη είναι όμως και ευέλικτα για συνδιασμούς με άλλα ρούχα και αξεσουάρ! Έχω επιλέξει αυτά που θεωρώ τα πιο κλασσικά κομμάτια που φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και όλες τις ώρες της ημέρας!

 1. Το μικρό μαύρο φόρεμα, κωδική ονομασία LBD (Little Black Dress)

Στην ερώτηση ποια θεωρείς βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, θα ακουστούν πολλές διαφορετικές απόψεις μια όμως θα είναι σίγουρα κοινή για όλες μας: το μικρό μαύρο φόρεμα! Διαχρονικό και ευέλικτο, ένα κομμάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει !



2. Το τζιν παντελόνι 

Η πιο μακροχρόνια σχέση που έχεις με ρούχο! Από τα σχολικά σου χρόνια μέχρι και τώρα βγάζει στην επιφάνεια την ροκ πλευρά σου. Το πρώτο ρούχο που βάζεις στην βαλίτσα σου, η πρώτη απάντηση στην ερώτηση τι να φορέσω σήμερα! Αγαπάς να το φοράς με γόβες στις βραδινές σου εξόδους αλλά και με sneakers για πιο casual εμφανίσεις! 


3. Η μαρινιέρα

 Η μπλούζα του ναυτικού φορέθηκε από μεγάλα fashion icons και απογειώθηκε! Απλή αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερη! Φόρεσε την με άσπρο σορτς και εσπαντρίγιες για πιο ναυτικό λουκ ή δώσε παριζιάνικο αέρα στο στυλ σου φορώντας την με full skirt και kitten heels.


 4. Το λευκό και μαύρο μπλουζάκι

Από τα κομμάτια που δεν εκτιμάς και πολύ, δεν είναι ποτέ στην λίστα με τα ψώνια σου και τα θυμάσαι μόνο όταν τα χρειαστείς! Και όμως ταιριάζουν με όλα και τα χρειάζεσαι! Η ήρεμη δύναμη για να δώσεις έμφαση σε ένα πιο ιδιαίτερο ρούχο αλλά και βασικό κομμάτι για μια πιο απλή εμφάνιση, άλλωστε less is more...



5. Το μαύρο σακάκι

Το δανειστήκαμε από την ανδρική γκαρνταρόμπα και κερδίσαμε πόντους στυλιστικά δίνοντας μια πιο σοφιστικέ άποψη στις εμφανίσεις μας. Φοριέται το ίδιο άνετα με τζιν και ένα απλό μπλουζάκι αλλά και με ένα βραδινό σύνολο.



 Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα βασικά κομμάτια ρούχων που φοριούνται όλες τις εποχές και όλες τις ώρες, δεν αναφέρθηκα καθόλου στα παπούτσια γιατί θεωρώ ότι χρειάζονται το δικό τους αφιέρωμα! Ποιά είναι τα δικά σας βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπας σας?




  post signature

2 σχόλια:

  1. Ήξερα πως υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια που πρέπει πάντα να έχεις, κυρίως σε ουδέτερα χρώματα, αλλά δεν τα είχα δει ποτέ μαζεμένα ώστε να σκεφτώ αν τα έχω τελικά!! Μου λείπει ένα μαύρο σακάκι, και απορώ πως δεν το έχω τόσο καιρό!!! Θα είναι σίγουρα στις επόμενες αγορές μου!! Πολύ ωραίο post! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks :-) Ειδικά στις εκπτώσεις ειναι ευκαιρια να επενδύσεις σε βασικά κομματια ; )

      Διαγραφή

Thank you for reading