11.4.14

DIY easter candles

DIY Easter candle
Σίγουρα στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές όμορφες πασχαλινές λαμπάδες. Ωστόσο αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες (όπως εγώ) ή δεν πρόλαβες να αγοράσεις μία ή αν δεν βρίσκεις την κατάλληλη, ήρθε η ώρα να βγάλεις όλες τις κορδέλες από τα δώρα, που κρατάς στο συρτάρι σου και να φτιάξεις την δική σου λαμπάδα... 


Έκανα μια μικρή εξόρμηση στον κήπο της γιαγιάς και έκοψα κάνα δυό κλωναράκια δενδρολίβανο που έχουν αυτά τα όμορφα μωβ ανθάκια (btw μυρίζει υπέροχα), διάλεξα μώβ και άσπρες κορδέλες (που είχα κρατήσει από περιτυλίγματα δώρων) και χρησιμοποίησα σπάγγο για να τυλίξω την λαμπάδα.


Τύλιξα αρκετά σφιχτά τον σπάγγο γύρω από την λαμπάδα.
Μπορείτε να βάλετε κόλλα χειροτεχνίας σε μερικά σημεία για να στερεωθεί καλύτερα ο σπάγγος



Έδεσα τα κλωναράκια με σπάγγο


 και τέλος έδεσα μωβ και άσπρες κορδέλες κάτω από τα κλωναράκια


Εναλλακτικά εκτός από δενδρολίβανο μπορείτε να βάλετε άλλα λουλούδια, όπως πασχαλιά που έχει και την τιμητική της αυτή την εποχή, απλά φροντίστε να διακοσμήσετε την λαμπάδα σας λίγες ώρες πριν την χρησιμοποιήσετε για να διατηρηθούν φρέσκα τα λουλούδια. 

'Αλλη λύση είναι να βάλετε αμάραντα λουλούδια ή γυψοφύλλη...

DIY Easter candle
Επίσης αυτή την περίοδο μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα διάφορα διακοσμητικά όπως μαργαρίτες ή πασχαλίτσες και να τα κολλήσετε πάνω στην λαμπάδα σας. Τα περισσότερα έχουν ήδη αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος.

DIY Easter candle
Πασχαλινές λαμπάδες


 Καλή επιτυχία!!!

  post signature

4 σχόλια:

  1. Πόσο όμορφες όλες!! Μπράβο σου!! Το χειροποίητο όπως και να το κάνουμε έχει αυτό το κάτι παραπάνω από τα έτοιμα!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Ναι φέτος είπα να ξεφύγω από τις έτοιμες :-)

      Διαγραφή
  2. Βασικά, μόλις ανακάλυψα το μπλογκ σου από μια σελίδα στο φβ, μου φαίνεται εξαξιρετικό, χαίρομαι να διαβάζω τέτοια μπλογκς, μπήκε ήδη στη λίστα με τα αγαπημένα, πάω να τσεκάρω και το tutorial με τις μαργαρίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for reading