26.4.14

once upon a time...

cards from Dixit game
Μια φορά και έναν καιρό...
Αν νομίζετε ότι τα παραμύθια είναι μόνο για παιδιά, κάνετε λάθος!
Σε αυτή την περίπτωση είναι και ένας τρόπος να γράψω την δική μου οπτική γωνία για τα θέματα που πραγματεύονται 7 γνωστά παραμύθια...

Η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι: τι βλέπω στον καθρέφτη μου
 

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη από όλες?
Σίγουρα όχι αυτή που κάθεται με τις ώρες μπροστά σε ένα καθρέφτη...
Η ομορφιά για μένα είναι σημαντική, προσπαθώ να βελτιώνω ότι δεν μου αρέσει πάνω μου!
Γενικά είναι θέμα ψυχολογίας, κάποιες φορές με ευχαριστεί αυτό που βλέπω στον καθρέφτη και άλλες όχι!

    
 Η Ωραία Κοιμωμένη: η σχέση μου με τον ύπνο


Η σχέση μου με τον ύπνο είναι φυσιολογική... αρκεί να έχω το δικό μου ανατομικό μαξιλάρι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που σηκώνονται μόλις χτυπάει το ξυπνητήρι γι'άυτό και ρυθμίζω το ξυπνητήρι μου να χτυπήσει μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα που θέλω να σηκωθώ! 
Snooze button I love you!
Προτιμώ πάντως να θυσιάσω μερικές ώρες ύπνου προκειμένου να κάνω κάτι πιο δημιουργικό...


Η Σταχτοπούτα: μεταμόρφωση τώρα!


Μου αρέσουν γενικά οι αλλάγές και οι μεταμορφώσεις. Το καθημερινό μου ντύσιμο μπορεί να είναι αρκετά απλό και μερικές φορές δεν βάφομαι καθόλου αλλά σε μία ειδική περίσταση δεν διστάζω να τολμήσω κάτι πιο ιδιαίτερο!
Όταν το ρολόι δείξει 12 δεν θα γίνει η άμαξα μου κολοκύθα αλλά αν νυστάζω μεταμορφώνομαι σε Ωραία Κοιμωμένη...


Η Κοκκινοσκουφίτσα: εμπιστοσύνη με την πρώτη ματιά?


Γενικά είμαι πολύ καχύποπτη! Δεν εμπιστεύομαι εύκολα κάποιον και πάντα περνάει από το μυαλό μου και ένα κακό σενάριο (just in case)! Πάντως μία φορά η καχυποψία μου κυριολεκτικά με έσωσε...


Ο Πινόκιο: ψέματα, ψέματα, ψέματα...


Δεν λέω συχνά ψέματα αλλά όταν το κάνω είμαι πολύ καλή ψεύτρα χαχα! Το μόνο που μπορεί να με προδώσει είναι αν με πιάσουν τα γέλια!

Η Βασίλισσα του Χιονιού: συγνώμη κύριε ποιος είστε?


Αρκετές φορές πάνω σε κακές στιγμές έχω γίνει ψυχρή και σκληρή και μάλιστα σε δικούς μου ανθρώπους και με τρώγαν οι τύψεις μετά! Όσο μεγαλώνω πάντως βλέπω τα πράγματα πιο ήρεμα και αποφεύγω την παρορμητική συμπεριφορά

Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα: ξοδεύω άρα υπάρχω...


Πριν μερικά χρόνια σπαταλούσα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων μου για το ντύσιμο μου! Πλέον οι αγορές μου είναι πιο συνειδητές και είμαι πιο εγκρατής όταν βγαίνω για ψώνια. Έχω καταλήξει στο τι μου πηγαίνει και τι όχι και φροντίζω να αγοράζω κάτι που θα φορέσω σιγουρα. Ελέγχω την ποιότητα του υφάσματος και την κατασκευή του ρούχου σε σχέση με την τιμή του και αν θα αγοράσω ένα ακριβό ρούχο θα είναι κάτι που είναι διαχρονικό. Το μεγαλύτερο ποσό το έχω δώσει για το νυφικό μου και το αμέσως επόμενο για μία τσάντα!  

Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα!

Υ.Γ. Το παραπάνω θέμα προέκυψε ύστερα από το θέμα The Fairytale Tag της Ντίνας από το The Beauty Fairy Blog . Επέλεξα κάποια από τα παραμύθια και σε μερικά έχω αλλάξει και λίγο τις ερωτήσεις. Την ευχαριστώ που μου ζήτησε να κάνω αυτό το θέμα και έτσι βρήκα την ευκαιρία να γράψω λίγα πράγματα για τον εαυτό μου με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο.

post signature

1 σχόλιο:

  1. Πόσοοοο υπέροχοοοο!!! Πραγματικά δεν έχω λόγια!!!! Υπέροχες φωτογραφίες και απαντήσεις!!!! Ξετρελάθηκα!!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for reading