21.11.17

fall weekend getaway


Είμαστε από τους τυχερούς που έχουμε δεύτερο σπίτι σε ένα υπέροχο μέρος!
Το πατρικό του άντρα μου βρίσκεται σε ένα χωριό των Τρικάλων Θεσσαλίας, οπότε οι επισκέψεις μας είναι κάτι παραπάνω από συχνές. Αν και μετράω πάνω από δέκα χρόνια από την πρώτη φορά που πήγα στα Τρίκαλα δεν είμαι ούτε ντόπια αλλά ούτε και τουρίστρια εκεί. Απολαμβάνω λοιπόν τα υπέροχα μέρη εκεί τριγύρω τα οποία είναι πολλά αλλά τις περισσότερες φορές δεν βγάζω φωτογραφίες γιατί τι να βγάλεις αφού σε ένα μήνα θα τα ξαναδείς (σας είπα είμαστε από τους τυχερούς).


Αυτή την φορά όμως δεν έφυγα με άδεια χέρια, από την μία τα υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα από την άλλη θέλαμε να βγάλουμε φωτογραφίες και με τον μικρό μας σε ένα μέρος που πραγματικά είναι ότι πρέπει για φωτογράφιση (οι φωτογραφίες του γάμου μου είναι σε αυτό το μέρος). Όταν δε έσκασαν μύτη δύο τουριστικά λεωφορεία το έπαιξα και λίγο τουρίστρια οπότε ευχαριστήθηκα να φωτογραφίζω. 


Αυτή λοιπόν είναι η καμάρα (τοξωτή γέφυρα) της Πύλης Τρικάλων, θα την βρείτε λίγο έξω από την  Πύλη πηγαίνοντας προς την Ελάτη Τρικάλων.


και είναι ένα μέρος που είναι όμορφο όλες τις εποχές του χρόνου










Το ποτάμι λέγεται Πορταϊκός και είναι παραπόταμος του Πηνειού 








Τσαγάκι, ντόπια ρίγανη, αμάραντα λουλούδια σε στεφάνια ή μικρά μπουκετάκια και πολλά καλούδια της περιοχής




μέχρι την επόμενη φόρα...



3 σχόλια:

  1. Υπέροχες εικόνες!!! Νομίζω πως πρέπει να φωτογραφίζεις κάθε φορά που πηγαίνετε γιατί κάθε εποχή έχει τις ομορφιές, βέβαια το φθινόπωρο για μένα είναι περισσότερο εντυπωσιακό με τα χρώματα, τα φύλα και τους καρπούς που πέφτουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Όπως τα λες το Φθινόπωρο έχει άλλη ομορφιά ίσως γιατί τα χρώματα του είναι θερμά. Πάντως και το καλοκαίρι το συγκεκριμένο μέρος είναι υπέροχο :)

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφα χρώματα! μου έχουν λείψει οι βόλτες στη φύση! Αυτό το κόκκινο των φύλλων είναι εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for reading