16.5.13

neutral palettes part.2 Too Faced Natural Eye Palette

Too Fased Natural Eye palette, Naked Basics by Urban Decay, MAC Fabulously Festive Face Kit/Warm (LE)


Συνεχίζω λοιπόν με τις παλέτες σε ουδέτερες αποχρώσεις...

H Too Fased όπως και η Urban Decay έγιναν γνωστές στην Ελλάδα τα τελευταία 2-3 χρόνια από τις beauty gurus του Youtube, και η αλήθεια είναι ότι έιναι πολύ ελκυστικές αγορές. Πέρα από το γεγονός ότι έγινε ένα πολύ δυναμικό promotion μέσω των Beauty blogs και του Youtube δεν τα θεωρώ χαμένα λεφτά. Έχεις αποχρώσεις που φοριούνται συνέχεια, πολύ καλή ποιότητα καλλυντικών σε πολύ όμορφες συσκευασίες (οι οποίες είναι και πιο πρακτικές από το να έχεις 10 κουτάκια σκιών ) και σε πολύ καλύτερη τιμή από το να αγοράζεις μία μία την κάθε σκιά. Βέβαια οι εταιρείες το πήρανε χαμπάρι και άρχισαν να βγάζουν και τα sequel και ότι μπορείς να φανταστείς αλλά με μια σωστή έρευνα μπορείς να βρεις τι σου ταιριάζει, τι πραγματικά χρειάζεσαι και να αγοράσεις όταν έχει προσφορές (ορίστε κάναμε και οικονομία) ; )

TOO FASED NATURAL EYE PALETTE:

Την παλέτα αυτή την είχα πάρει για παρηγοριά όταν δεν έβρισκα την NAKED. Την είχαν τα Sephora, είχε και μια μικρή εκπτωσούλα, ε δεν ήθελα και πολύ...Τελικά έγινε η αγαπημένη μου! Δεν έχει την ποικιλία χρωμάτων της NAKED αλλά την χρησιμοποιώ περισσότερο...

Too Fased Natural Eye Palette

 Έχει 9 σκιές, 3 ματ Heaven, Velvet Revolver, Sexpresso (είναι ματ τα shimmer είναι απο τις υπόλοιπες) και 6 με shimmer. Επίσης ανα σειρά σου προτείνει 3 συνδιασμούς: DAY (Heaven , Velvet Revorver, Sexspresso), CLASSIC (Silk Teddy ♥, Push- Up, Erotica) και FASHION (Nude Beach, Honey Pot, Cocoa Puff).

Too Fased Natural Eye Palette


Η αγαπημένη μου σκιά από αυτή την παλέτα και η αγαπημένη μου σκιά γενικά είναι η Silk Teddy...

Silk Teddy

Silk Teddy swatch


Η Too Faced γενικά έχει πολύ όμορφες συσκευασίες σε όλα της τα προϊόντα, αξίζει να περάσεις από το σταντ της μόνο και μόνο για να τα χαζέψεις. Στην Ελλάδα την βρίσκουμε στα Sephora.
Θα επανέλθω με το 3 και τελευταίο μέρος με τις παλέτες Naked Basics και MAC Fabulously Festive Face Kit.


 post signature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you for reading